среда, 1 ноября 2017 г.

Семінар-практикум учителів музичного мистецтва

19 жовтня 2017 року на базі Луганської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум учителів музичного мистецтва із проблеми «Формування творчої активності учнів засобамиінноваційних технологій на уроках музичного мистецтва».
Методист РМК Вершок Н.Б. ознайомила учасників семінару з сучасними підходами до викладання предметів художньо-естетичного циклу в умовах реалізації концепції Нової української школи.
Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Залевська Н.О. презентувала досвід учителя музичного мистецтва Лисиціної Г.В. з проблеми «Формування міжпредметних естетичних компетентностей на уроках музичного мистецтва відповідно до вимог нової української освіти на основі системи музичного виховання К. Орфа». Елементи даної системи музичного виховання учитель Галина Вікторівна показала на уроці музичного мистецтва у 3 класі «Таємниці танцювальної музики».  
Уході семінару відбулася презентація науково-дослідної роботи учениці 11 класу Ганзін М. із проблеми «Музикотерапія та її  вплив на емоційний стан людини».
Учасники семінару взяти участь у майстер-класі учителя музичного мистецтва Лисиціної Г.В. «Реалізація наскрізної змістової лінії «Здоров*я і безпека» на уроках музичного мистецтва засобами музикотерапії».
За круглим селом учителі музичного мистецтва обмінялися досвідом роботи з питань використання інноваційних технологій на уроках музичного мистецтва.
Семінар пройшов на високому науково-методичному та організаційному рівнях.
План районного семінару - практикуму учителів музичного мистецтва 

Комментариев нет:

Отправить комментарий